Reviews from Jeruzalem Haaksbergen

Recent reviews

5.0
Debby
5 December 2022

Heerlijke pizza’s, keurig gesneden en op tijd geleverd. Bedankt weer!

Wes
3 December 2022

Wederom weer heel goed zoals altijd!

Angelito de la Rocha
3 December 2022
W ter Braak
27 November 2022

Lekker pizza voor normale prijzen!

Hassink
26 November 2022

Wisselgeld vergeten. Maar later netjes opgelost.

Monique
25 November 2022
Jorrit vent
21 November 2022

Echt heerlijk gegeten zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjo
18 November 2022

Wederom gewoon fucking goed

M.Fontaine
13 November 2022

Het is perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marijke
6 November 2022

Tonijn pizza was heel lekker, alleen zou ik er iets minder tonijn op doen, was iets teveel. Verder erg lekker hoor :)

Tamara Ripassa
1 November 2022

Als altijd super lekker, veelnen wordt altijd afgeleverd door mega vriendelijk personeel. Toppers❤️

Anoniem
28 October 2022
Henk Pen
25 October 2022
tineke ten thije
24 October 2022

Via de app besteld. Mail terug met de exacte tijd van levering heerlijke pizza. Zo vaak ik hier ook bestel, het is altijd goed, warm, en op tijd. En een heerlijk drankje naar keuze gratis. Waar vind je dat nog. Jeruzalem Haaksbergen; gewoon top. Fijne mensen ook. Groet Tineke ten Thije.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

den herder
23 October 2022

Niet de volledige bestelde maaltijden zijn geleverd,een salade ontbrak. Sneu voor de visite.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
22 October 2022
Sanne
16 October 2022

Wij kregen een mailtje met “Uw bestelling is onderweg”. Vervolgens duurde het bezorgen van de bestelling nog 20 minuten. Met gevolg dat ons eten ook nog niet warm was. Dit nog nooit eerder gehad bij jullie. Was wel jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leon
16 October 2022

Vertrouwd lekker en prettige bediening/bezorging

Monique
14 October 2022

Aardappeltjes te sterk gebakken en heel vet. Shoarma heel zout en sterk gekruid en lachmachun was taai. Niet wat we gewend zijn van jullie

M
13 October 2022

Hele dikke 10, heerlijk gegeten. Mmmmmm

van Rooijen
8 October 2022

Jullie zijn altijd zeer goed. Of ik het ophaal of laat bezorgen het is lekker warm. Heerlijk gegeten en genoten.

Sam
3 October 2022

Enige minpunt is ik vroeg om tagliatelle maar kreeg spaghetti. Voor de rest lekker zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R.e.m. Schutten
2 October 2022
Anoniem
16 September 2022
-
12 September 2022
Jacqueline oude kamphuis
7 September 2022

Heerlijk

Anouk
3 September 2022
Gea
29 August 2022

Heerlijke pizzas🍕

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Azerole
27 August 2022

Fantastische pizza...

Welkom back!
26 August 2022

De allerbeste van Haaksbergen

Liane
21 August 2022

Precies volgens afspraak. En het eten is ook nog warm. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Smidt
19 August 2022

Prima pizza. Snelle bezorging

Henk Pen Campers en Caravans
18 August 2022
Lammers
17 August 2022

Erg goede service en kwaliteit!

José Mentink
14 August 2022

Altijd prima!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Huurneman
13 August 2022

45 minuten later dan door jullie aangeven

Hans
7 August 2022

Prima service. Mooi op tijd.

Frank Surink
5 August 2022

Het duurde 1,5 uur voordat we de bestelling thuis bezorgd kregen.

Simone
3 August 2022

Heerlijk eten. Online besteld en op de afgesproken tijd klaar. Zeker voor herhaling vatbaar 😀

tineke ten thije
31 July 2022

Via website bestelling geplaatst. Snelle bezorging en nog heerlijk warm. Gratis drankje erbij. Top. Al jaren mijn favoriete restaurant.

Igor
31 July 2022

Verrukkelijke spareribs! Zeker voor herhaling vatbaar.

henkjan
30 July 2022

het meeste was wel goed alleen ik bestelde een grote kapsalon en het leek wel als of ik een kleine kreeg wand als ik bij een andere bestel heb ik een grotere kapsalon dan hier dat is dus een tegenvaller wand de prijzen zijn al iets duurder dan waar ik het normaal haalde maar goed het smaakte verder wel goed

Sander
27 July 2022

Weer een prima bestelling afgeleverd, precies op tijd, zoals werd aangegeven in de bevestiging en daarnaast weer ouderwets goed!

Bert stuivenberg
25 July 2022
franka haarman
24 July 2022
Anoniem
24 July 2022
Roy
24 July 2022

Het vlees is zoals altijd heerlijk, maar de aardappels mogen echt minder lang gebakken worden waren vandaag ook zoals bijna altijd veels te lang gebakken waardoor ze er zeker niet lekkerder op worden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra Vermeulen
23 July 2022

Heerlijke Pizza's, snelle bezorging.

Igor
22 July 2022

Na schotels hier te hebben gegeten, was ik wel benieuwd naar de pastgerecht. In één woord: Verrukkelijk!

Azerole
21 July 2022
Erwin
19 July 2022

Super lekker gegeten

Tim
17 July 2022

Super snelle bezorging. Eten smaakte erg lekker en was lekker vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita wissing
17 July 2022

Lekker gegeten..en bezorging was op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Azerole
16 July 2022
Stef
15 July 2022

Gevraagd om rijst ipv aardappeltjes, helaas niet gekregen. En de bestelde uiensaus was er niet. Verder was de smaak prima, en bezorging snel.

Ilona
14 July 2022

Online besteld, bezorging zou na 18:00 uur zijn. Maar we hadden het eerder nodig. Telefonisch contact gehad en toen was het er vóór 18:00. Top

Jasper
14 July 2022
Piet
10 July 2022

Ruim voor de aangegeven tijd ontvangen. Heerlijk warm van temperatuur . Zeer goed verpakt. Zeer smakelijk alles. Vriendelijke bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjan
9 July 2022

Altijd goed!

T
8 July 2022
Meijer
7 July 2022
franka haarman
3 July 2022

Was goed, lekker en goed warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yolanda Stoer
3 July 2022

Bestellen via site makkelijk, bezorging snel, eten lekker!

Sander
2 July 2022

Hele snelle service met prima kwaliteit! Aanrader!

Jimmy kruis
29 June 2022
Indy
29 June 2022

Nog bezorgd voor de aangegeven tijd. Ook heel warm nog. Alweer top!

tim leeuw
29 June 2022

Netjes optijd, eten was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar :D!

Anoniem
28 June 2022
Rudi leferink
27 June 2022
Gerard
21 June 2022
Rob Kobes
18 June 2022

Zoals altijd een heerlijke lamacune kip en durum Döner besteld. Helaas waren beide gerechten niet heel warm. Kan gebeuren. Volgende keer bestellen we gewoon weer 😉

Stefan
18 June 2022
N van hal
16 June 2022

Bestelling vroeg op de middag gedaan voor levering 17:30uur, fijn om een mailtje te ontvangen dat bestelling onderweg was. Pizza en calzone waren goed warm, calzone niet al te groot maar voldoende. Pizza was goed belegd. Verder alles prima in orde.

Patty
15 June 2022
Rob
11 June 2022

Beetje veel rauwe groenten op de pizza, verder wel lekker van smaak.

Jan Wijnbergen
7 June 2022

Pizza's kwamen helaas bijna koud aan niet echt lekker dus.

Roy
3 June 2022

Eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Bezorging duurde helaas wat langer

Rudie
31 May 2022

Gewoon weer goed en lekker

Justin
31 May 2022

Top eten nooit iets mis mee!!!!!!!!!!!!!!!

J Kremer
30 May 2022

-we hebben besteld via de site. Deze zag er verzorgd en overzichtelijk uit. De foto’s kloppen met het eten dat we kregen. Daarnaast is de site erg gebruiksvriendelijk. Top! - we hebben afgehaald. Het eten was op het juiste tijdstip klaar waardoor we niet hoefden te wachten. Daarnaast kregen we een mail waarin we de status van de bestelling konden volgen. - eenmaal thuis zag het er goed en smakelijk uit! En smaakte het ook heerlijk. De pizza bodem fijn dun en niet te vet belegd. De aardappelschijfjes waren erg gekruid maar dit hadden we ook zo besteld. (Voor de volgende keer doen we dit niet weer😉). De spaghetti was heerlijk op smaak en voldoende qua portie. - enige minpuntje ik had meer van de tonijnsalade verwacht. Deze was niet in verhouding met de rest. Veel tonijn op waterbasis waardoor weinig smaak. Een klein beetje ijsbergsla met rode ui en wat olijfjes. Ik had deze weleens bij een collega besteld en daar zat er ook tomaat, komkommer en meer sla bij. Daar was het meer e

Waanders
28 May 2022

Heerlijke pizza's

Marre
27 May 2022

Snelle bezorging. Lekkere pizza’s. Bestelling klopte niet, we hadden extra rucola besteld en voor betaald, maar niet gekregen.

Indy
25 May 2022
Kristel ter Braak
24 May 2022

Altijd goed! Vriendelijke mensen! Enige pizzeria waar wij wel eens bestellen ❤️

M.G.
23 May 2022

Zoals altijd weer super heerlijk.

Bo
22 May 2022

9 van de 10 keer is er niks op aan te merken. Heerlijk eten en altijd nog warm als het bezorgd is. Helaas is het nu wel de 2e keer dat ik verkeerde kreeg. Ik had pasta penne besteld maar ik kreeg spaghetti.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Wijnbergen
22 May 2022
stefanie
20 May 2022

Lekker gegeten en snel bezorgd.

Mark
20 May 2022

Top kwaliteit, snel bezorgd en nog erg warm. Aanrader!!

Lorenzo grado
16 May 2022
Boink
15 May 2022

Op de afgesproken tijd klaar, heerlijke kruiden op de aardappelschijfjes, lekkere pizza’s, goede porties.

Koen
15 May 2022

Gebeld dat adres niet duidelijk was voor de bezorger. Vervolgens binnen 3 minuten het eten aan de deur.! Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adriaan
15 May 2022

Snel bezorgd. Eten is lekker. Hoeveelheid van de Jumbo viel iets tegen en die lekkere groente die normaal in de kip zit, ontbrak.

Anoniem
14 May 2022
Hermien
14 May 2022

Was verkeerd bezorgt. Degene die het aangepakt had dacht een huisgenoot het had besteld zag onze naam en kwam het brengen

Rudie
8 May 2022

Gewoon echt goed en mooi op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
7 May 2022

Heerlijk, zoals altijd!!

Marcia Dwars-Nijhuis
7 May 2022

Altijd lekker eten!

Anoniem
7 May 2022

Bezorger was snel. De kleine porties vlees vielen tegen vooral in verhouding met de prijs. De smaak was wel goed.

justin
2 May 2022

altijd lekker en snel :) top restaurant en wat een bezorging :P

L. Haverkate
29 April 2022

Snelle bezorging en lekker eten.

Anne
27 April 2022
Igor
26 April 2022

Na verschillende gerechten te hebben gegeten was ik wel benieuwd hoe deze was. Kortom verrukkelijk! Een van de beste restaurants in Haaksbergen en hele vriendelijke service :D

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Collin
25 April 2022

Lekkere salami pizza

Richard Temmink
25 April 2022

De Spareribs waren niet goed ga, kon het vlees niet van het bot krijgen, Minder dan de helft opgegeten dat vindt ik toch zonde van zoon gerecht!

E. J Gooij
24 April 2022

15 minuten voor de afgesproken tijd bezorgd, klasse. Eten was warm, uitstekende kwaliteit. Raad iedereen aan om hier je eten te bestellen of af te halen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellen
24 April 2022

Lekker ,en goed eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alexander
22 April 2022
Chris
19 April 2022
J. W.
17 April 2022

Het eten was oké. Ook goed warm. Bezorgster was vriendelijk. Masr het duurde wel lang, voor de bestelling bezorgd werd. Ik had het rond 21.00 uur besteld, met de optie zo snel mogelijk. Om 22.00 uur is het bezorgd. De drukte van mensen om te eten, is rond deze tijd wel geweest. Jammer dat het zolang duurde.

Maureen
13 April 2022

Pizza was te laat omdat hun bezorgauto het niet deed en daardoor was de pizza koud.

Marianne Fontaine/Beckers
12 April 2022

Heerlijk eten perfect en super bezorging

Lammers
9 April 2022

Eten was helaas iets te zout. Mag best wel wat minder.

Martijn ter Braak
9 April 2022
Ruud
9 April 2022

Echt lekker en genoeg eten

Asbroek
6 April 2022

Absoluut aanrader! Zo vaak wij komen is het goed, heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel. Wij halen altijd op en na 8 km naar huis rijden is het eten altijd goed warm!

Indy
31 March 2022

Naar wens!

Brevink
27 March 2022
Herman
26 March 2022

Bestelling snel gereed; bodums dun ,slap en vooral NAT.

Kaveker
26 March 2022

Ga zo door Jeruzalem team 👍🏽

Arjan
23 March 2022

Het was weer geweldig, dank jullie wel.

Anoniem
22 March 2022

Pasta smaakte goed en de calzone was heel goed gevuld!

Rudie ter hogt
20 March 2022

2x pasta en brood besteld en heg was lekker en mooi op tijd voor de F1.

Jorgen Bok
19 March 2022
Patricia
12 March 2022
Sander
11 March 2022

Prima verzorging. Smaakt altijd goed, is zeker voldoende (eerder te veel) en voor een prima prijs. Bezorging is ook nog eens precies op tijd!

Marijke
11 March 2022

Heerlijk eten en snel bezorgd

Nanny Noya
8 March 2022

Het was weer heerlijk zoals vanouds! Elke keer kijk ik er naar uit wanneer ik in Haaksbergen ben. De combinatie van heerlijk gekruid vlees en de frisse salades maken het tot een waar eetfestijn! Chapeau!

Marlies Toetelink
7 March 2022
Sarink
28 February 2022

Heerlijk gegeten ,lekker optijd gebracht .en vriendelijke bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wiersma
27 February 2022

Ruim 1,5 uur wachten. En 1 verkeerde kapsalon gekregen. Kip ipv Shoarma.

Jannes
23 February 2022

Heerlijke pizza 's en op de afgesproken tijd geleverd.

Maureen
20 February 2022
S
18 February 2022
Wimpie
16 February 2022
Ronny
13 February 2022

Een super eetgelegenheid en zeer klant vriendelijk.En een goede bezorg service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
11 February 2022
Dianne
11 February 2022

Snel klaar, heerlijke pizza's!

Smidt
10 February 2022

Calzone shoarma met knoflooksaus . Erg lekker.

Arthur
10 February 2022

Heerlijk gegeten weer, zoals altijd 👌

Justin
7 February 2022

Top eten en bezorging!

Mark
6 February 2022

Snel bezorgd en (als vanouds) heeeerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roy overkamp
6 February 2022
JB
4 February 2022

Eten prima, maar voor de derde keer kwartier later dan was besteld. Wel jammer.

Rudi Leferink
2 February 2022

Lekker warm, en snel bezorgd. Top!

Ron
27 January 2022

Aardappelen zijn krokant gebakken maar waren te zwaar gekruid. Shoarma leek ‘gebakken’ vlees ipv ‘gegrild’ vlees (zat veel vocht in de verpakking (zilver folie). Kwaliteit vlees/aardappelen en verpakking van de gerechten was goed!

S
26 January 2022
Adriaan
24 January 2022

Lekker gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chris
24 January 2022
M
23 January 2022

De pizza was besteld met extra spek, maar dit zat er helemaal niet op. Verder was de bestelling prima.

Doornhegge
20 January 2022

Lang moeten wachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolein
16 January 2022

Goed eten, goede bezorging, lieve mensen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Teun van Silfhout
15 January 2022

Het was de eerste keer dat ik bij Jeruzalem eten bestelde en dat was een geslaagde kennismaking

Kames
14 January 2022
Peter
12 January 2022

Lekker en op tijd 😀

Van rooijen
10 January 2022
Chris
9 January 2022

Zoals altijd perfect 👍🏻 en lekker snel geleverd in Rekken 👌🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

tineke ten thije
8 January 2022

Gewoon goed. Heerlijke pizza, goed belegd, knapperige bodem.

Gerjan
6 January 2022

Heb er geen saus bij gekregen maar verder goed

Van rooijen
5 January 2022
Anoniem
5 January 2022

Altijd goed en vriendelijke bezorger

Marianne Fontsinr
4 January 2022

Ik heb zeker een compliment heerlijk eten netjes en snel bezorgd

tineke ten thije
3 January 2022
Nina
2 January 2021

Eten was heerlijk en lekker warm. Ik heb ook een gratis coca cola bijgekregen.

Cyril
1 January 2021

Eten was lekker en fijn warm.

Frans
31 December 2021

We bestellen vaker maar hoe zit het met de kortingskaart

Liedeke
31 December 2021

Het was een groot feest en succes met al die gesneden pizza’s op tafel!

W
30 December 2021
A.H. den Herder-Veer
29 December 2021

Om 17.33 was de bestelling onderweg en kwam pas 18 minuten later aan. Gevolg de pizza was lauw en niet voorgesneden zoals gevraagd.Bij menu 60 was het broodje vergeten,Een slechte beurt dit keer en we hadden al om ongeveer 3 uur de bestelling opgegeven.

Tijs
29 December 2021
Lammers
29 December 2021

Pizza was helaas iets te zout en was ook niet voor gesneden. Verder wel lekkere pizza's

Sheila Muntz
29 December 2021

Ga zo door!

Smidt
25 December 2021

Snelle & vriendelijke bezorging. De pizza was niet echt warm vond ik en er mocht wat meer smaak aan zitten. 7,5

Ingmar
24 December 2021

Geen drinken meer vergeten

Patricia
22 December 2021

Eten was super en ook snel bezorgd

Annelies Waanders
22 December 2021
Margot Simmelink
20 December 2021

Het eten was weer heerlijk, zoals wij dat altijd vinden en gewend zijn! Er zit een goede constantheid in hun bereiding en het is altijd lekker. Echt top!

H.K
19 December 2021

Pizza niet compleet. Pizza met rucola besteld, bezorgt zonder rucola. Niet de eerste keer dat er iets niet in orde is.

Grobben
18 December 2021

Lekker eten. Prima en vriendelijke bezorgen.

C.J. Sierhuis
16 December 2021
Hollink
12 December 2021

Klein beetje te laat bezorgd. Maar dat is jullie vergeven. Het smaakte goed en het was warm👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sander
12 December 2021

Keurige kwaliteit met een bezorging die prima op tijd was, conform de afgegeven tijdsindicatie. Om toch een tip te geven zou ik voordat de bestelling gedaan moet worden een indicatie van tijd willen hebben, 75 minuten vind ik voor mijn bestelling teveel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelique
11 December 2021

Was weer lekker

Peter
9 December 2021

Goed eten maar beetje raar dat er bij een grotere bestelling nog bezorgkosten komen

Rudie
8 December 2021

De pennen carbonara was niet echt veel. I.v.m de spaghetti bolognaise

M.
5 December 2021
Anoniem
4 December 2021
Igor
4 December 2021

Eén van de lekkerste kipdöner van Haaksbergen. Lekker en je wordt vriendelijk geholpen :D

Marijke
2 December 2021

Zoals altijd erg lekker en ook snel bezorgd.

J.E
2 December 2021

Het was weer heerlijk. Zo doorgaan. Een pluim voor de bezorging.👍

Hoesstee
2 December 2021

Altijd lekker

D.krommendijk
1 December 2021

Prijzen zijn hoger dan andere bezorgers

schutten
30 November 2021

Snelle bezorging ,heerlijke aardappeltjes en pizza en bedankt ook voor het blikje cola

Sarink
28 November 2021

Zo als altijd ,lekker ,en warm eten . En super vriendelijke bezorger .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.E. en E.
25 November 2021

Super snelle bezorging. En shoarma schotel was heerlijk. Bedankt Jeruzalem.

Marcel
25 November 2021
Tim
25 November 2021

Voor ons een beetje standaard pizza met weinig smaak.

Janine
23 November 2021

Heerlijk schotel en pasta weer en echt dik op tijd en warm.

Anoniem
21 November 2021
Tim Ubbink
21 November 2021

Alleen had ik een opmerking geplaatst en dat is niet mee gekomen dat was wel jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rudie
20 November 2021

Op zaterdag om 16.50 uur besteld en om 17.45 hadden we voor 6 man eten al thuis en alles oké en lekker

Roy
18 November 2021

De gebakken aardappelen waren veels te lang gebakken en niet lekker. Voor de rest was het eten goed

Janine
14 November 2021

Echt weer lekker en goed . Bezorgtijd 15 minuten later als aangegeven dus niks mis mee

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W
12 November 2021
Een klant
11 November 2021

Lekker, goeie prijs en snel bezorgd

lubberink
5 November 2021

Bezorging meer dan half uur later dan verwacht bezorg moment. Totaal 1,5 uur gewacht….

Van Egmond
2 November 2021
Cj epke
1 November 2021

Het was weer smakelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Knoef
1 November 2021

Geen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marlies Toetelink
31 October 2021

Altijd prima!

Nijhuis
31 October 2021
L.
30 October 2021

wij waren van mening dat de kapsalon tegen viel voor de maat groot, verder was het netjes

Jurgen
30 October 2021

Echt lekker er gewoon op tijd op zaterdag 18 uur

Monique
29 October 2021

Het smaakte perfect.

L
27 October 2021

Perfect volgens afspraak. En het eten was lekker warm.

Paul
25 October 2021

Zoals altijd lekker en warm en op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nick
22 October 2021

Lekker eten. Zelfs op zaterdag snel bezorgd en altijd nette mensen.

Barbara
18 October 2021

De aardapels waren koud dat was wel jammer

Ter hogt
17 October 2021

Eten was echt weer goed en op zaterdag binnen de aangegeven bezorgtijd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim
14 October 2021

Alles volgens heldere procedure (app) en erg lekker. Gaan we zeker herhalen!

Eveline Meijer
13 October 2021
Rudie
13 October 2021

Gewoon weer goed verzorgd

Jörgen Bok
9 October 2021
Jm
9 October 2021

Prima bezorging en heerlijk eten

Rudie
7 October 2021

Gewoon weer uitstekend

Daniela
3 October 2021

Ruim 1,5 uur moeten wachten. 17.30 besteld, verwachte tijd 18.45 werd 19.15! Volgende keer maar weer ergens anders bestellen dit duurde echt veel te lang.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rudie
2 October 2021

Heerlijke pizza en een pasta gegeten niks mis mee.

Irmawas
27 September 2021

Hwt eten was lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.
23 September 2021

Kwaliteit was goed. Het eten lijkt een kleinere portie te zijn. Ofwel een mini schotel wat wij niet gewend zijn van jullie. Heel jammer

Frank
22 September 2021
Karin
19 September 2021
Jeroen Smidt
16 September 2021
Scharenborg
13 September 2021
A.H. den Herder-Veer
5 September 2021

We hadden vandaag weer de langzame bezorger en de lasagne was niet erg warm meer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gijs
4 September 2021

Top!! Klasse service, snel, warm en lekker!!

Marjolein
4 September 2021

Perfect, zoals altijd!

L
28 August 2021

Prima pizza. Maar wat ik alleen oprecht niet snap. Is dat ze de pizza dozen in plasticzakken blijven doen. Een pizzadoos is niet voor niets van karton gemaakt met luchtingsgaatjes erin. Als je de doos in een plasticzak doet dan wordt de doos en de pizza nat van binnen door de hitte. Dan krijg je dus een slappe kleffe pizza. Jeruzalem: waarom doen jullie dit? Jullie willen toch knapperige pizza afleveren? Daarnaast is het ook nog weer extra verpakkingsvervuiling. Moet ik dan serieus bellen en zeggen dat ik de pizzadoos niet in een plasticzak wil?

Huseyin
24 August 2021
Eddy Gooij
24 August 2021

Heerlijk gegeten 1 kapsalon shoarma, 2 grote kipschotel, 1 shoarma speciaal. Goed warm, ruime porties. Super

Sanne Pomp
17 August 2021

Er jammer dat de saus er niet bij zat. En er stond dat alle pizza voor 8 euro zijn hebt toch echt 9 euro betaalt

Jacq.
16 August 2021
Koebrugge
16 August 2021

We zijn altijd heel tevreden, echter deze keer wat minder. De kaas en saus was bij de pizza’s deels eraf gelopen en het blikje drinken was dusdanig beschadigd dat het niet te openen was. Ik denk dat de bestelling gevallen is. Smaak was prima en de shoarma ook, zoals altijd. Hopenlijk de volgende keer weer als vanouds.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vick
13 August 2021

Eten kwam warm aan een op afgesproken tijd. Pizza's waren heerlijk niet het.

Morssinkhof
1 August 2021
Theo
1 August 2021

Alles heel snel geleverd en goed op temperatuur. Smaakte voortreffelijk.

Manolo
18 July 2021

Top !!! Perfekt!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hanna
15 July 2021

Pizza,heerlijk warm,uitstekend van smaak Combi schotel meer dan voldoende en warm Bezorging precies op tijd

Anoniem
15 July 2021

Geweldige service

Marloes en Isabel Heuker of Hoek
12 July 2021
Matti
11 July 2021

Goed lekker eten, en volgens afspraak op tijd

Noya
11 July 2021

Het eten was super lekker!!!

Lars
10 July 2021

Goede pizza's; niet zuinig met toppings en nog goed warm bij bezorgen. Aanrader!

Han Oosterholt
9 July 2021

Heerlijk en wederom op tijd. Lekker heet én smakelijk.

Tatjana
6 July 2021

Hele grote bestellingvan 20 pizza’s snel en lekker 😋 genoten van de pizza’s 🍕 bedankt voor de goede service

Ter hogt
4 July 2021
Hanna
4 July 2021

Wat een vlotte service,binnen gestelde tijd bezorgd. En eten goede temperatuur. We bestellen graag weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E. Zwaan
4 July 2021

Het eten was erg lekker en genoeg van alles

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M. Arts
29 June 2021

Bezorging en pizza waren prima. Het irritantste vind ik dat ik ongevraagd een plastic tas bijgeleverd krijg. Ik wil best 10 cent extra betalen, maar niet voor zo'n wegwerptasje. Het is niet van deze tijd om dit mee te leveren, de bedoeling is dat we met zijn allen minder plastic gaan gebruiken. De pizza zit toch al in een doos?Waarom nog meer verpakkingsmateriaal. Vraag anders aan mensen of ze een tasje erbij willen. MVG Marion

Arthur
29 June 2021

Heerlijk weer👌

Han Oosterholt
27 June 2021

Kleine vergissing met de ingrediënten, werd snel en uiteraard gratis opgelost zodat we allemaal lekker gegeten hebben.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manolo
27 June 2021

Gewoon zo doorgaan! Geen klachten! Kan niet beter!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vrielink
27 June 2021

Levering op juiste tijdstip. Eten is erg lekker en altijd nog goed warm. Vaak zelfs nog heet.

A.H. den Herder-Veer
23 June 2021

Jullie worden duur: de bezorging is al een poosje van €1,50 naar €2,00 gegaan,per pin betalen €o,25 en nu nog € 0,10 voor de zak en we hadden 1 doosje knoflooksaus minder dan anders.We hadden de langzame bezorger vandaag dat niet alles meer goed warm was.

Uitslag
21 June 2021

Perfect zoals altijd 😊👍

-
21 June 2021
Klant
21 June 2021
Dennis
20 June 2021
Leo ten hoopen
20 June 2021
Renate
19 June 2021

Heerlijk en nog heel warm! Persoonlijk houd ik van een net iets dikkere bodem, nu was deze net te dun waardoor het lastiger eten was.

Jan
15 June 2021
Anoniem
10 June 2021

Perfect weer en goed warm.

Alfons
30 May 2021

Alles was perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dianne
30 May 2021

Top, heerlijke pizza's en snel gebracht.

Arthur
27 May 2021

Zoals altijd was het weer super lekker 😋

Roy
24 May 2021

De spareribs waren letterlijk en figuurlijk vet en meer bot dan vlees. Verder was alles heerlijk

Esmee
24 May 2021

Eten was lekker! Had alleen gevraagd om mijn schotel zonder amandelen te doen. Deze zaten er helaas wel op en niet zo’n klein beetje ook! Dat was wel jammer